Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Randikorszakom egyik "legcsodálatosabb" története, amikor apám egyik haverját siekrült felszednem a saját lánya lagziján. Nem akartam, de így sikerült. sok volt a pia és kevés az erkölcs. A pasi józan volt és bátor. Gyerekkorom óta ismerem. Szinte egykorúak vagyunk a lányával. És tessék. A 100as listás lét mindenhatóvá tesz. Mindenesetre nem mondhatjuk róla, hogy türelmetlen volt :) Amúgy egy rossz szavam nem lehet. Leszámítva a részleteket, nem volt tolakodó. Teljesen tisztességes "üzleti" ajánlatot tett.
Hát így megy ez. A gazdagok egyre gazdagabbak lesznek, de az öregedéssel ők sem tudnak mint csinálni. A sok edzés egy idő után már nem elég. Kell egy fiatal szerető, hogy ők is fiatalodhassanak. Tisztelt Uraim, íme az örök fiatalság titka. Most jut csak eszembe, volt már egy hasonló sztorim. Ott egy laza Ausztrál kirándulást és egy bérelt pecót ajánlottak a szolgálatokért. Kár, hogy nekem ez a hobbim és nem a foglalkozásom. Bár az is lehet, hogy csak lúzer vagyok. Ki tudja ebben a nagy tömegben.

A bejegyzés trackback címe:

https://balvany.blog.hu/api/trackback/id/tr761191990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bálvány

A blog néhány fiatal lány hiteles történetén keresztül mutatja be a nők egyik legősibb bálványához, a férfihoz fűződő viszonyát.

Friss topikok

  • bálványozó: Itt szeretném megjegyezni, hogy nekem volt szerencsém a piáshoz és a piruláshoz is. Az utóbbiban t... (2009.11.20. 11:57) Napi bölcselet
  • bálványozó: @Nyaligátor: igaz, sajna ez van..., de lássuk be, hideg és durva a sok hülye pasitól lesz egy nő (2009.10.31. 22:26) Hobbi-kurva, vagy extrém sportoló?
  • bálványozó: @Kúrás: Aszem az NBC-s téma sima ügy lesz ;) (2009.10.31. 22:22) Korunk "csodálatos" férfitípusa
  • bálványozó: Beleszeretni? Nem, de persze az nagy butaság lenne. Ez csak egy játék és annak is kell maradnia! (2009.06.25. 19:03) Szeretőként élni

Linkblog


süti beállítások módosítása