Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az elmúlt időszakot gondolataim rendezésére szántam. Úgy véltem, túl sok volt a jóból, kell a "pihenés". A terv az volt, hogy lezárom a múltat és új lappal indítok. Na nem vonulok zárdába, de megszabadulok a múltból rajtam maradt kétes kapcsoaltoktól.

Első lépésként vadászhelyet váltottam. A projekt jól ment, rögtön első alkalommal már volt is kapás. Egy rendkívül szép jövővel kecsegtető fiatal harmincas évei elején járó, értelmiségi. A srác jóképű, művelt, és rendkívül gyors tempóban haladt előre, így hamar eljutottunk az ágyjelenetig. Na addig volt minden rendben. A sok pia és fű határsára totál csődhelyzet bontakozott ki. Igen nehéz volt visszahozni a dolgot a rendes kerékvágásba, de végül sikerült. Nem arról van szó, hogy nem szeretek melózni, de totál röhelyesnek tartom, hogy egy 32 éves pasi merevedési problémákkal küzd (nem egyszeri alkalomról volt szó) és ahelyett, hogy a ez zavarná, inkább még szív egy slukkot...  mondanom se kell, hogy a "kapcsolat" csúfos véget ért.

Ennél a pontnál még volt remény, hogy egyedi esettel találtam szembe magam, bár a közelmúltból felrémlett egy srác, akinek a hajója szintén még a kikötés előtt elsüllyedt. Nos ekkor ismertem meg az igazi antipasit. Ismét egy sármos harmincas. Igazi nők cukra típus, aki bár rendkívül unalmas társaság, szex fronton szép reményekkel kecsegtetett. Nem sietetett semmit, találkozgattunk. Nagy igazság, hogy ha a 3. randiig nincs szex, ott már nem is lesz. A srác átjött, boroztunk, együtt aludtunk. Reggel durva hiányérzettel ébredtem. Kb olyanok voltunk mint az öreg házasok, akik bár összebújva alszanak, nem dugnak.... Rövid úton ki lett dobva a pasi ;)

Nem tudom, mi lehet a baj a harmincas korosztállyal, de az utóbbi hónapok csodálatos tapasztalatainak köszönhetően, lassan lassan elgyengülök és visszakanyarodok a jól bevált érett 50es játszópajtásomhoz, aki bár tudom, furcsán hangzik, a harmincasokkal ellentétben rendesen meg bír dugni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balvany.blog.hu/api/trackback/id/tr281661706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bálvány

A blog néhány fiatal lány hiteles történetén keresztül mutatja be a nők egyik legősibb bálványához, a férfihoz fűződő viszonyát.

Friss topikok

  • bálványozó: Itt szeretném megjegyezni, hogy nekem volt szerencsém a piáshoz és a piruláshoz is. Az utóbbiban t... (2009.11.20. 11:57) Napi bölcselet
  • bálványozó: @Nyaligátor: igaz, sajna ez van..., de lássuk be, hideg és durva a sok hülye pasitól lesz egy nő (2009.10.31. 22:26) Hobbi-kurva, vagy extrém sportoló?
  • bálványozó: @Kúrás: Aszem az NBC-s téma sima ügy lesz ;) (2009.10.31. 22:22) Korunk "csodálatos" férfitípusa
  • bálványozó: Beleszeretni? Nem, de persze az nagy butaság lenne. Ez csak egy játék és annak is kell maradnia! (2009.06.25. 19:03) Szeretőként élni

Linkblog


süti beállítások módosítása