Mai korunk legcsodálatosabb adománya az egyenlőség elve nő és férfi között. Napjainkban egy nő simán élhet férfiként: a munkában lehet kemény főnök, a konyhában jó szakács, a sportban kitartó, a kártyaasztalnál kemény ellenfél, az ágyban vad szerető. Manapság a legtőbb valamire való nő önző, makacs, akaratos, akár csak egy igazi pasi, pontosan tudja mit akar és meg is szerzi azt. Nem szégyenli, ha egy kósza numerára vágyik és büszkén, emeltfővel bújik vissza a tűsarkújába egy izzasztó, vad kefélés után, majd sétál el a tett helyszínéről. Egy dologban viszont nem változunk! Bármennyire is titkoljuk, mind a hercegre várunk, de legalábbis a lovára ;)

De a lovat nem kaphatjuk meg csak úgy. Azért meg kell dolgozni. Most mondhatjátok, hogy ez belemagyarázás, de sztem folyamatosan játszani kell ahhoz, hogy a végén a miénk legyen a Jackpot!

Találtam is egy csodás bölcseletet, melyre önigazolásként tekintek és melyet ajánlok minden tétovázó, bizonytalan nő számára:

"ha baszatlanul áhitozol a lóra, kizárólag szamarak fordulnak majd meg utánad az utcán, mert a lovak bizony a kiegyensúlyozott darabokra buknak. Szóval kefélj!"

Gyerünk, le a gátlásokkal, ereszd ki a szunnyadó kurvát, "kelj fel, és hálj" !

A bejegyzés trackback címe:

https://balvany.blog.hu/api/trackback/id/tr601464157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZHN 2009.10.21. 00:56:24

Istenem, de szép ez. Asztalhoz nyomnám az idézett utca-költő felsőtestét, hogy a nyála az asztallapra csorogjon és pozitív visszacsatolásokat próbáljon szavakként formálni, ahogy hálálkodom. És ő tényleg úgy állna fel, hogy napokig a ménes, mit ménes, lovarda gyakorlás nélkül közös koreográfiára táncolna az arcán csillogó magabiztosságtól, csak mert szeretem azért, amiért ilyen :) Nem miattam... én is kihúzom magam és egyenesebben járok, ha jó napom volt.

Nyaligátor · http://autostat.hu/technikai-szotar 2009.10.24. 12:13:16

Ja, aztán a nagy keménykedésben kiveszik belőle az a nőiesség, ami után már nem is kell. Amitől hideg és durva lesz, mert azt játsza minden nap. Legyen. Ez ma a a társadalmi igény. Kinek mi kell.

bálványozó 2009.10.31. 22:24:54

@Kúrás: nekem kisimulnak a ráncaim, peckesebben járok, és ami a legfontosabb a pasik megérzik a másik pasi 'szagát' :)

bálványozó 2009.10.31. 22:26:17

@Nyaligátor: igaz, sajna ez van..., de lássuk be, hideg és durva a sok hülye pasitól lesz egy nő

Bálvány

A blog néhány fiatal lány hiteles történetén keresztül mutatja be a nők egyik legősibb bálványához, a férfihoz fűződő viszonyát.

Friss topikok

  • bálványozó: Itt szeretném megjegyezni, hogy nekem volt szerencsém a piáshoz és a piruláshoz is. Az utóbbiban t... (2009.11.20. 11:57) Napi bölcselet
  • bálványozó: @Nyaligátor: igaz, sajna ez van..., de lássuk be, hideg és durva a sok hülye pasitól lesz egy nő (2009.10.31. 22:26) Hobbi-kurva, vagy extrém sportoló?
  • bálványozó: @Kúrás: Aszem az NBC-s téma sima ügy lesz ;) (2009.10.31. 22:22) Korunk "csodálatos" férfitípusa
  • bálványozó: Beleszeretni? Nem, de persze az nagy butaság lenne. Ez csak egy játék és annak is kell maradnia! (2009.06.25. 19:03) Szeretőként élni

Linkblog


süti beállítások módosítása