Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nos hol is kezdjem. Kellemes lányos hétvége. Egésznapos ivás és eső. Gumicsizma vásárláson filózás. Majd buliba menés. Egy gyors terepszemle, majd bázis kijelölés, hol máshol, mint a Rézangyalos pultnál. Egyik a másik után, és a pia mennyiéségvel arányosan tova tűnnek a gátlások. Ismerős érzés. Mindenki a bartádod. Ezzel az állapottal csak az a baj, hogy cenzúra nélkül kötünk ismeretségeket. De mi van akkor, ha az új barát nem más mint egy régi alteregoja?

A pasi nyomul, jó fej, tökéletes este, majd másnap rájössz, hogy bazz, ez ugyan olyan, mint az egyik exem. Összezavarodás. Most akkor mi a fasz van? Ez most minek számít? Egy jó bulinak, egy kellemes estének, aminek a része, hogy beújítassz egy pasit, vagy csak egy utazás a múltba. Jézusom, lehet annyi pálinka csúszott le, hogy időutazó lettem?! Esküszöm, drog nem volt a dologban!

Egy rövid másnapos elmélkedés után arra jutottam, hogy bár a pasi nagyon cuki, de nem vezet sehova, ha kapcsolatot létesítek az "ex"-szel, így hát túlléptem rajta. Mostanra egy kellemes emlék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balvany.blog.hu/api/trackback/id/tr811376745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bálvány

A blog néhány fiatal lány hiteles történetén keresztül mutatja be a nők egyik legősibb bálványához, a férfihoz fűződő viszonyát.

Friss topikok

  • bálványozó: Itt szeretném megjegyezni, hogy nekem volt szerencsém a piáshoz és a piruláshoz is. Az utóbbiban t... (2009.11.20. 11:57) Napi bölcselet
  • bálványozó: @Nyaligátor: igaz, sajna ez van..., de lássuk be, hideg és durva a sok hülye pasitól lesz egy nő (2009.10.31. 22:26) Hobbi-kurva, vagy extrém sportoló?
  • bálványozó: @Kúrás: Aszem az NBC-s téma sima ügy lesz ;) (2009.10.31. 22:22) Korunk "csodálatos" férfitípusa
  • bálványozó: Beleszeretni? Nem, de persze az nagy butaság lenne. Ez csak egy játék és annak is kell maradnia! (2009.06.25. 19:03) Szeretőként élni

Linkblog


süti beállítások módosítása